-partnerkártya : a részletes feltételekről,a partnerkártyával járó kedvezményekről,használatáról érdeklődjön személyesen kollégáinknál

 

 

   A partnerkártya program az üzemanyagárak befagyasztása miatt jelenleg nem működik! Ez igaz a kártyák használatára és a kártyaigénylésre is!

 

-   saját üzemanyagkártya : a feltételekről,előnyeiről,a vele járó kedvezményekről érdeklődjön  elérhetőségeink bármelyikén,vagy személyesen a töltőállomáson a benzinkút vezetőnél,8-15 óráig

 

 

 üzemanyagkártya elfogadás (diesel,adblue és útdíj fizetésére)

 

 

- üzemanyagkártya elfogadás (diesel,benzin,adblue útdíj fizetésére)

 

-hirdetési lehetőség a benzinkúton : érdeklődni lehet a benzinkút vezetőnél munkaidőben 8-15 óráig

 

-kártya elfogadás

 

     

            

 

  

 

-Makasz kártya kedvezmény más kedvezményre jogosító kártyával nem összevonható! Mivel a kedvezmény magánszemélyeknek jár,ezért a kedvezményes vásárlásról cégnévre számla nem adható!       

 

-fizetés Euro-val

       Papírpénzt,1 és 2 euro-s érmét fogadunk el. A bejáratnál találja a napi árat. A kassza forintban számolja a visszajárót.

 

- e-útdíj

            

 

-autópálya matricák

 

  bővebben az autópálya info menüpontban

 

 

                     

 

          

                                     

 

 

 

 

 

 

 

         Osztrák autópályamatrica : éves,és 10 napos kapható.

 

 

                                                           

 

 

Cseh autópályamatrica : A cseh matricás rendszer helyett 2021-től elektronikus rendszer lépett életbe,a magyarországéhoz hasonlóan. Legegyszerűbben interneten vásárolható meg az alábbi weboldalon,magyar nyelven is : https://edalnice.cz/hu

 

        2016. január 1-től SZLOVÁKIÁBAN megszűnt a szélvédőre ragasztandó matrica, ehelyett - a magyar rendszerhez hasonlóan - az e-matrica került bevezetésre. A fizetős szakaszokon közlekedők úthasználati jogosultság vásárlásakor csupán bizonylatot kapnak. Az árusítóhelyek listája : https://www.eznamka.sk/…/sc/files/list_of_points_of_sale.pdf .

Legközelebb kapható : Határátkelő česmad 94501 Észak-Komárom Lehár u. nonstop nyitva.

Interneten keresztül is megvásárolható,a weboldalon magyar nyelv is választható:  eznamka.sk            

 

Hogyan és hol találom meg a mobilalkalmazást, és milyen eszközre telepíthető?

Az “eznamka” nevű mobilalkalmazás az iOS 6.0 vagy magasabb verziószámú (Apple App Store) vagy az Android 2.3.3 vagy magasabb verziószámú (Google Play Store) operációs rendszert használó mobiltelefonokra/-eszközökre és tabletekre telepíthető. A legegyszerűbb módon úgy találhatja meg, ha a mobileszközön a megfelelő online áruház megnyitását követően a keresőbe beírja az “eznamka” szót.

                                  

Mivel a magyar autópályadíjfizetés rendszám regisztráció alapján történik,kérjük a zökkenőmentes kiszolgálás érdekében a rendszámot előre felírni,ha nem tudja!

 

-mobilszámla befizetés

 

 

 

-mobiltelefon feltöltési lehetőség

 

 

Feltölthető címletek:1500 Ft, 3000 Ft, 5000 Ft, 10000 Ft,15000 Ft

Feltölthető címletek:1500 Ft, 3000 Ft, 3500 Ft, 5000 Ft, 10000 Ft, 15000 Ft

Feltölthető címletek:2000 Ft, 3000 Ft, 5000 Ft, 7000 Ft, 12000 Ft

 

   A PaysafeCard egyenleg vásárlása jelenleg nem elérhető!

Vásárolhatő címletek: 2000 Ft, 5000 Ft, 10000 Ft, 25000 Ft

 

E-ON Komfort Kártyával az előrefizetős árammérővel rendelkező ügyfeleink feltöltő kódot vásárolhatnak,számlás ügyfeleink befizethetik áramszámláikat, kizárólag készpénzzel a pénztárnál!

 

 

-Nespresso kávé

 

     

-szabad internethozzáférés wi-fi-n keresztül

 

     

-digitális autóguminyomás ellenőrzés (önkiszolgáló)  (A berendezés magyar forint,és euro érmével működik!)

 

                            

 

 

-nagynyomású satellit diesel kútoszlop

                                                                                                                                                                          

 

                                                                                                                                                                                        

 

Praktikus alkalmazások okostelefonnal rendelkezőknek:

 

-Traffi hunter

Ingyenes alkalmazás friss traffipax információkkal

 

     

 

-E-kárbejelentő

Gépjárműbaleset esetén az E-kárbejelentő segít a pontos és azonnali kárbejelentés elvégzésében. A hagyományos Kék Sárga baleseti bejelentővel szemben az alkalmazással elkészülő baleseti bejelentővel pontosabb információk oszthatók meg a biztosítókkal ilyenek, a GPS adatok és médiafájlok csatolása, ráadásul a helyszínrajz is könnyebben elkészíthető. 
Az adatok kitöltése után, a képernyőn aláírt PDF formátumú kárbejelentő beküldését követően automatikusan továbbításra kerül az érintett biztosítókhoz.
Az E-kárbejelentő használatának előnyei:
• mobiltelefonon elintézhető a kárbejelentés, egy vagy két készüléken is
• segélyhívás kezdeményezhető
• pontosan megadható a baleset helyszíne 
• az alkalmazás figyelmeztet az adatok hiányos kitöltésére
• képeket, lehet készíteni a károkról, ami a kárbejelentéshez csatolható
• a baleset körülményei hangfelvételben is rögzíthetők
• a helyszínrajz szabd kézzel és választható ikonokból megrajzolható
• a személyes- és gépjárműadatok az alkalmazáson belül előtöltéssel elmentésre kerülhetnek, így elég egyszer megadni azokat
• a baleseti bejelentő PDF-ben azonnal elküldésre kerül a biztosítókhoz
• a sikeres kárbejelentésről az alkalmazás e-mailben értesítést küld a kitöltőnek

 

       

 

 

-Rutin

 A RUTIN okostelefon alkalmazás (fejlesztő: ORFK GF Informatikai Fejlesztési Főosztály) közúti balesetekről, egyéb közúti eseményekről, és az ezekkel kapcsolatos forgalomkorlátozásokról nyújt információt a felhasználók számára. A rendszer üzenetküldő szolgáltatást is tartalmaz, amelynek révén a felhasználó a tájékoztatás kiadása után közvetlenül értesülhet a legfrissebb eseményekről.

A baleseti információk forrása elsődlegesen a rendőrség tevékenység-irányítási központjaiba beérkező lakossági bejelentések, azok alapján jelenik meg az első értesítés a RUTIN-ban. Ezt követően – a baleseti helyszínre irányított közlekedésrendészek visszajelzése után – történik az előzetes tájékoztató adatok pontosítása.

Az alkalmazásban mind szöveges leírás, mind térképen elhelyezett piktogramok alapján tájékozódhat a felhasználó a különböző eseményekről, valamint forgalomkorlátozásokról.

A RUTIN rendszer jelenleg próbaüzemben működik, karbantartási okokból szolgáltatás kiesések előzetes tájékoztatás nélkül is előfordulhatnak.

 

-Eznamka

Szlovák autópályadíjfizetési rendszer,gyors és kényelmes rendszer.

    

 

-Autópálya infó

Az alkalmazás segítségével egyszerűen elérheti a magyarországi autópályákra és főutakra vonatkozó közlekedési információkat és a forgalom figyelő kamerák képeit.Már több mint 250 webkamera képéhez férhet hozzá.

 

 

-Waze

A Waze egy olyan közösségi közlekedést segítő rendszer, amely a hétköznapok közlekedésében nyújt segítséget. Használatához egy internetes eléréssel rendelkező “okoskészülékre” (telefonra vagy táblagépre) van csak szükség.

A közösség minden tagja küldhet információt a kialakult közlekedést befolyásoló eseményekről (dugók, útjavítások, balesetek, traffipax, stb.), amelyről a többi felhasználó azonnal értesül.
Persze aki csak navigációra szeretné használni a Waze-t, az is aktívan segíti a többieket, hiszen ha dugóba kerül, azt a rendszer automatikusan érzékeli és az útvonalon közlekedőket értesíti, sőt alternatív útvonalat is javasol.

     

-OsmAnd Térképek és navigáció

OsmAnd (OSM Automated Navigation Directions)

Az OsmAnd egy nyílt forráskódú navigációs alkalmazás az OpenStreetMap (OSM) adatainak széleskörű használatával. Bármelyik térképadat (vektoros és raszteres térképek) tárolható a készülék memóriakártyáján offline használatra. Az OsmAnd továbbá lehetővé teszi az offline és online útvonaltervezést is, részletes hangutasításokkal.

   

-Köpönyeg

A Köpönyeg alkalmazás 15 napos, illetve részletes 3 napos időjárás előrejelzést ad a hazai városokról, valamint 10 napos előrejelzést több mint 20 000 külföldi városról.

 

   

 

-Kamionstop

Időszakos,tehergépkocsikra vonatkozó tilalmak.

 

-Hotelek a városban

Dél-,és Észak-Komáromban lévő szállodák, panziók, szállások.Azonnali foglalási lehetőséggel.

 

   

 

-MinDig Tv szolgáltatás

 

Kibővült műsorkínálat! Élőben nézhető műsorok!Böngészhet a programok között, megnézheti azok tartalmának részletes leírását. Többé nem kell lekésnie kedvenc filmjeiről, sportműsorairól! Itt kiválaszthatja, mely programokat szeretné megnézni. A 15 perccel korábbi emlékeztetővel a műsor indulásáról értesítést is kaphat telefonjára.A csatornák kínálatából külön funkcióval programokra és programtípusokra is rákereshet. A szolgáltatók között egyedülálló módon a MinDig TV kínálatában a HD-programok is előfizetési díj nélkül érhetők el.

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

     


 

Társoldalaink:


A honlap frissítésének dátuma: 2023. május 1.

Készült operációs rendszerrel.

.